Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ

Για περισσότερη συμμετοχή των παιδιών στην κατασκευή της σημαίας που θα έπαιρναν μετά το τέλος της γιορτής αποφασίσαμε με τη συνάδελφό μου Νίκη οι σημαιούλες τους να μη γίνουν από χαρτόνι που τα παιδιά απλά θα κολλούσαν τα κομμάτια αλλά να τις ζωγραφίσουν τα ίδια τα παιδιά.

Τους δώσαμε μια εκτυπωμένη εικόνα σημαίας για να τη ζωγραφίσουν.Στην αρχή βάλαμε πρώτα σημαδάκια για να μη μπερδευτούμε και να ξέρουμε που πρέπει να ζωγραφίσουμε με το μπλε χρώμα.Συνέχισαν με το βάψιμο της σημαίας...Μιας και τα παιδάκια μου δεν χρησιμοποιούν το ψαλίδι γιατί είναι πολύ μικρά ακόμα, έκοψα εγώ τα σημαιάκια τους.

Για κοντάρι τυλίξαμε χαρτί Α4 και το ντύσαμε με μπλε γκοφρέ.
Εξαιτίας έλλειψης χρόνου δυστυχώς δεν πρόλαβα να βάλω φωτογραφία το τελικό αποτέλεσμα γι αυτό σας παρουσιάζω μια σημαία που έφτιαξα εγώ με τον ίδιο τρόπο που την έφτιαξαν τα παιδιά.Στα ντουλαπάκια τους έχουν μείνει κάποιες που δεν τις πήραν γιατί έφυγαν αμέσως μετά το τέλος τις γιορτής.Θα σας τις βγάλω φωτογραφία την τρίτη και θα τις αναρτήσω.
Ένα πολύ ωραίο τραγουδάκι που είπαμε τις τελευταίες μέρες και μας άρεσε ήταν το Ναι & Οχι...

Θα το βρείτε εδώ για να το εκτυπώσετε http://effiekyr.files.wordpress.com/2011/10/nai-oxi-poem.pdf ...2 σχόλια :

  1. κι εμείς έτσι τη φτιάξαμε φέτος τη σημαιούλα μιας και είμαστε αρκετά μεγάλοι!!
    και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να σ πω οτι απο το να σχεδιασω και ν κοψω εγω τα χαρτονια προτιμησα να τις φτιαξουν τ παιδια.ειναι πιο χαριτωμενες...(κανουμε και οικονομια στο χαρτονι...χαχαχαχαχ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...