Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΒΡΑΒΕΙΟ LIEBSTER

Κυριακή σήμερα και ένα βραβείο για το blog από τη διαδικτυακή φίλη Μαρία Γιαννίκη και το blog της Ταξιδεύοντας στον κόσμο των Νηπίων  μου έφτιαξε την μέρα.Στα βραβεία λοιπόν της Νηπιαγωγού από τα Πέντε θα προστεθεί και το βραβείο LIEBSTER.
Μαράκι μου σε ευχαριστώ πολύ!!!! 

Το "Liebster Award" είναι ένα εικονικό βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 followers. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να γίνουν  ακόμα περισσότερα blogs ευρύτερα γνωστά στο διαδίκτυο!
Ακολουθούν οι  κανονισμοί, οι απαντήσεις μου στις ερωτήσεις της Μαρίας, και τα blogs που προτείνω.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟI
Α) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και θα αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν  widget ή gadget. 
Β) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger oοποίος σας απένειμε το βραβείο.
Γ) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers  και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.
Ε) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από  τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link τουpost σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.

1) Γιατί ξεκινήσατε το blog; 


Το έφτιαξα σε μια περίοδο που ήμουν άρρωστη και δεν πήγαινα στο σχολείο. Προσπάθησα να βρω κάτι να κάνω για να περνάω όμορφα την ώρα μου και τότε μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω το δικό μου ιστολόγιο.


2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει


Αυτό που με ενθουσιάζει είναι η ικανότητα των παιδιών να σε κάνουν να ξεχνάς όλα τα καθημερινά σου προβλήματα με απλά με μία κουβέντα, με μια γκριμάτσα, με ένα φιλί, με ένα νάζι.


3) Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;

Όταν βλέπεις ότι όσα ανεβάζεις στο μπλογκ είναι αρεστά στον κόσμο που τα διαβάζουν και στο δείχνουν μέσα από τα σχόλια και τις προβολές σου δίνουν δύναμη και έμπνευση για ακόμη περισσότερες αναρτήσεις. Ακόμα και αρνητικά να είναι τα σχόλια σε βοηθούν να γίνεσαι καλύτερος.

4) Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;

Συνήθως ανεβάζω διάφορες δραστηριότητες που κάνουμε μέσα στην τάξη,κατασκευές δικές μας αλλά και ιδέες μαζεμένες από το διαδίκτυο και τώρα τελευταία έχω αρχίσει να δημιουργώ και δικά μου φύλλα εργασίας τα οποία μου αρέσει να τα μοιράζομαι με τους αναγνώστες του μπλογκ.


5) Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά;


Έχω γνωρίσει από κοντά ελάχιστες συναδέλφους με blogs αλλά έχω σχεδόν καθημερινή διαδικτυακή επικοινωνία με πολλούς από αυτούς. Είναι τόσο όμορφο να μιλάς, να συμβουλεύεις αλλά και να συμβουλεύεσαι, να ανταλλάσεις  ιδέες με άτομα που ξέρεις ότι έχεις κοινά ενδιαφέροντα!!!


6) Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;


Σε δύο χρόνια από τώρα θα ήθελα να έχει αποκτήσει ακόμα περισσότερους ‘οπαδούς’.Όσο για το εάν θα άλλαζα κάτι;Μπα όχι δεν νομίζω.Το έχω προσαρμόσει στις δικές μου ανάγκες και επιθυμίες.


7) Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;

Νομίζω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες που δημιουργούνται εξαιτίας της έλλειψης υλικού χρησιμοποιώντας απλά και καθημερινά πράγματα με σκοπό να μη σταματήσει ποτέ η δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

8) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;

Φέτος έχω περιορίσει είναι η αλήθεια τις αναρτήσεις μου. Προσπαθώ όμως όσο γίνεται να το κρατάω ενημερωμένο.

 9) Πώς γεννιούνται τα post σας;

Πλέον δεν ανεβάζω ό,τι κάνουμε μέσα στην τάξη αλλά μόνο αυτά που κάναμε και διασκεδάσαμε ,μας εντυπωσίασαν και ίσως βοηθήσουν και άλλες συναδέλφους δίνοντάς τους ιδέες.

10) Ευχές για τον αναγνώστη;


Όπως εγώ γεμίζω ιδέες και έμπνευση μπαίνοντας καθημερινά σε πάρα πολλά blogs έτσι και στους αναγνώστες του δικού μου blog να συμβαίνει το ίδιο.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι ίδιες!

Τα 10 blogs που διάλεξα για να δώσω αυτό το βραβείο είναι τα εξής:

8 σχόλια :

  1. Σε ευχαριστω πολύ Φαίη !Μεγάλη μου τιμή !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικα το αξιζει αυτο το βραβειο η δουλεια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γλυκό χριστουγεννιάτικο δωράκι... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ πολύ!!
    Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σ'ευχαριστώ πολύ για το βραβείο Φαίη μου!! Χαρά μου να παίρνω βραβεία από αξιόλογες συναδέλφους! Καλές γιορτές σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαίη μου σε ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι, με τιμά πάρα πολύ!! Σου εύχομαι Καλά Χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...