Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ



Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι σήμερα έλαβα από την αγαπημένη blogger Ανθή Ζήση το πρώτο μου βραβειάκι για το καινούριο μου blog.Πραγματικά χαίρομαι που το πρώτο μου βραβείο είναι από εκείνη γιατί σαν καινούρια στο επάγγελμα ένα μεγάλο μέρος του υλικού που συμβουλεύομαι και χρησιμοποιώ καθημερινά είναι δικό της.Σε ευχαριστώ πολύ και συνέχισε έτσι με τη υπέροχη δουλειά σου.


Κανόνες

1.Αναφέρεις ποιος σου χάρισε το βραβείο.
2.Απαντάς στις ερωτήσεις.
3.Δίνεις,με τη σειρά σου, το βραβείο σε 7 bloggers.


Ερωτήσεις

1.Τι σε ενέπνευσε και τι σημαίνουν για σένα το όνομα του blog σου και το όνομα, με το οποίο υπογράφεις τα κείμενα σου.

Τον όνομα του blog μου είναι ΄΄Νηπιαγωγός από τα πέντε΄΄.Τον τίτλο τον εμπνεύστηκα από το τι έλεγα ότι θέλω να γίνω από μικρή όταν μεγαλώσω.Νηπιαγωγός,νηπιαγωγός,νηπιαγωγός.Από τα πέντε μου χρόνια ήθελα να γίνω νηπιαγωγός.Άρα πώς αλλιώς θα μπορούσα να ονομάσω το blog μου εκτός από ΄΄Νηπιαγωγός από τα πέντε΄΄.


2.Αν δεν ήσουν άνθρωπος,τι θα ήθελες να είσαι και γιατί.

Αν δεν ήμουν άνθρωπος θα ήθελα να ήμουν μια αφηρημένη και ταυτόχρονα μια τόσο συγκεκριμένη έννοια.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.Γιατί;Ο καθένας που θα δει την ανάρτηση αυτή μπορεί να δώσει τη δική του απάντηση αν σκεφτεί τι είναι για εκείνον η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.


3.Αν σε σταματούσαν από το Blog TV και σε ρωτούσαν ''ποιο είναι το χαρακτηριστικό σου γνώρισμα,σύμφωνα με τα λεγόμενα των άλλων;'', τι θα απαντούσες;Ποιο είναι;

Σίγουρα ο αυθορμητισμός μου.Άλλωστε ένα χαρακτηριστικό των παιδιών δεν είναι ο αυθορμητισμός;Και εγώ ένα παιδί είμαι ακόμα.


4. Ποιο στοιχείο βρίσκεις γοητευτικό και σε κάνει να συνεχίζεις τα γράφεις;

Το γεγονός ότι λατρεύω τη δουλειά μου της οποίας έμπνευση είναι τα μικρά μου διαμαντάκια και ότι μου αρέσει να τη μοιράζομαι.


5.Ποια φωτογραφία θα βάζατε για τη ζωή;




Μετά την οικογένεια των παιδιών, είμαστε οι αμέσως επόμενοι που θα τους δώσουμε το χέρι μας για να τους βοηθήσουμε αργότερα να συνεχίσουν τη ζωή τους πατώντας στα δικά τους πόδια.


6.Αγαπημένη λέξη 

ΠΑΙΔΙΑ.


Το βραβειάκι το στέλνω στα blogs που έτυχε να ανακαλύψω πρώτα στην αρχή της δουλειάς μου σαν καινούρια νηπιαγωγός και με βοηθούν εδώ και 1,5 χρόνο με τις ιδέες και το υλικό που μου προσφέρουν αλλά και σε κάποια άλλα που μου αρέσουν πολύ και τα παρακολουθώ τακτικά. 

7 σχόλια :

  1. Φαίη μου , ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια !!! Χαίρομαι που το υλικό μου είναι χρήσιμο στα νέα κορίτσια !!! Και φυσικά σ' ευχαριστώ θερμά που μου χαρίζεις κι εσύ ένα βραβειάκι !!!!!!!
    Εύχομαι όλα όσα αγαπάς κι ονειρεύεσαι να τα καταφέρεις στη ζωή σου και στην εργασία σου !! Εξάλλου μια γεννημένη νηπιαγωγός , είμαι σίγουρη ότι έχει να προσφέρει πολλά στο χώρο του νηπιαγωγείου !!!!!!!!!!!!!!!! Θα παρακολουθώ με μεγάλη αγωνία τις φρέσκες , όμορφες , δημιουργικές ιδέες σου !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι γλυκα και τρυφερα λογια ειναι αυτα.το ποσο σημαντικη ειναι η δουλεια σ για μενα στ εχω πει...συνεχισε ετσι...σ χρωστω πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ συγκινητικές οι προσωπικές απαντήσεις σου Φαίη μου .Όλες έχουν να κάνουν με το αντικείμενο που τόσο αγαπάς ..
    Χίλια ευχαριστώ για το βραβειάκι που χαρίζεις στο ταπεινό μου blog .
    Kαλή και δυναμική συνέχεια κυρία <> !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα εισαγωγικά έβαλα τη λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αλλά δεν μου βγήκε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου για τ καλα σ λογια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΦΑΙΗ!!!!!!!! ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΘΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ !!!ΚΑΚΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...