Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!-ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...




Αυτές οι μέρες πριν τα Χριστούγεννα μας προδιαθέτουν για διάφορες κατασκευούλες με τους μικρούς μας καλλιτέχνες. Χριστουγεννιάτικες κάρτες,στολίδια για το δέντρο μας,κηροπήγια ,χιονόμπαλες, γράμμα στον Άη Βασίλη, φάτνες και πολλά άλλα.

Μια από της κατασκευές που έχει καθιερωθεί στα περισσότερα από τα σχολεία είναι και η κατασκευή ενός ημερολογίου για να μας πάει καλά η καινούρια χρονιά. 

Κατά καιρούς μάζευα διάφορες ιδέες για το τι μορφή θα μπορούσαμε να δώσουμε στο ημερολόγιο της καινούριας χρονιάς και σας τις παρουσιάζω μήπως σας δώσουν και εσάς καμία ιδέα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους/ες τους/τις συναδέλφους για τις υπέροχες δημιουργίες που τις μοιράζονται μαζί μας και δείχνουν πόσο πολύ αγαπούν το επάγγελμά μας....

































τα γλυκύτατα αυτά νανάκια ανήκουν στη συνάδελφο Αριάδνη Ευαγγελοπούλου...



Όποια/ος συνάδελφος αναγνωρίζει στις παραπάνω εικόνες δική του κατασκευή να σχολιάσει από κάτω ώστε να προσθέσω στη φωτογραφία το δημιουργό της. 

7 σχόλια :

  1. Ωραίες δουλειές από όλες τις συναδέλφισσες και μπράβο σου που τα μαζεύεις και μας τα δείχνεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι ολες αξιες θαυμασμου!!!χαιρομαι που σ αρεσε η αναρτηση μου!!!

      Διαγραφή
  2. τα νανακια στο φελοπίνακα είναι δικα μου Φαίη.
    Το κοριτσάκι με τα κοτσιδάκια και το αγοιράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε συ αριαδνη τα νανακια σ που αν δεν κανω λαθος φετος συζητηθηκαν πολυ στον πλανητη...ετσι ετσι ν μ λετε τι ανηκει σε ποια να τ μαζεψουμε γτ πραγματικα ειναι αδυνατο ν θυμαμαι που βρισκω τι....θελω φωτο και απο τ φετινα σας αν κανετε!!!!φιλιαααα!!!

      Διαγραφή
  3. Μετά από τόσα χρόνια, αναζητώντας και πάλι ιδέες για χριστουγεννιάτικες κατασκευές, έπεσα πάνω σε ένα παλιό μου ημερολόγιο..Αυτό του νηπιαγωγείου Κοίμησης...Τι συγκίνηση!Ένα μπράβο σε όλες τις συναδέλφισσες ή συναδέλφους για τις υπέροχες δουλειές τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι πανεμορφη κατασκευη και φετος μια συναδελφος τ εφτιαξε για ν τ κανει δωρακι σε φιλη της...μπραβο σας.αν θελετε μ αναφερετε το ονομα σας για να τ προσθεσω στη φωτογραφια.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...