Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙΜΜΜ....καιρό είχαν να κυκλοφορήσουν βραβειάκια από μπλογκ σε μπλογκ...Χτες ένα μου χτύπησε την πόρτα από τη Μαρία και τη ΛΟΥΛΟΥΔΟΠΑΡΕΑ της..Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου για το βραβείο αλλά και για όλα τα καλά λόγια μου έχεις πει για τη δουλειά μου.Ελπίζω με τον καιρό να σιγουρευτείς ότι ήμουν αντάξια της επιλογής που έκανες...Όπως συνηθίζεται πρέπει κι εγώ τώρα με τη σειρά μου να δώσω το βραβείο σε αγαπημένα μου ιστολόγια.Φυσικά είναι αρκετά αυτά που αγαπώ για αυτό αποφάσισα να δώσω το βραβείο σε αυτά που δεν έχω δώσει ήδη ένα...

Τα ιστολόγια που θα πάρουν το παραπάνω βραβειάκι από μένα είναι τα εξής :

 • http://pythagoreionip.blogspot.gr/
 • http://marigiani.blogspot.gr/
 • http://pro-sxolika.blogspot.gr/
 • http://tadefterakiablogaroun.blogspot.gr/
 • http://taksiasterati.blogspot.g
 • http://www.kinderella.gr/
 • http://ideesgiadaskalous.blogspot.gr/6 σχόλια :

 1. Φαίη μου ΧΊΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΟΡΊΤΣΙ ΜΟΥ!Χάρηκα πάρα πολύ πραγματικά γι αυτό το βραβειάκι γιατί είναι από εσένα!!!Τιμή μου!!!!!! <3

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ωωωωωωωωωω, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Φαίη μου!!!!!!!!!!!!!!! Το βραβειάκι σου με κάνει πολύ χαρούμενη... :) Μοίρασα κι εγώ τα πρώτα προχθές και σύντομα θα λάβεις ένα και από μένα. Κάνεις φοβερή δουλειά και το blog σου είναι από τα αγαπημένα μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. :-) :-) :-) Φαίη, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβειάκι που μου χάρισες!!! Συνέχισε την υπέροχη δουλειά που κάνεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φαίη, σε ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ!!!!Με μεγάλη μας χαρά το παραλαμβάνουμε!!!!!Να είσαι πάντα γερή , δημιουργική γεμάτη όρεξη για όμορφες αναρτήσεις!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σε ευχαριστώ πολύ Φαίη! Με τιμά η προτίμησή σου! Καλή συνέχεια στην όμορφη δουλειά σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. κοριτσια μου γλυκα το αξιζετε ολες αυτο το βραβειο γι αυτο και σας το εστειλα με ολη μου την αγαπη...να ειστε παντα καλα και να μας γεμιζετε ιδεες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...