Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ....

Βρισκόμαστε σχεδόν στη μέση του καλοκαιριού και οι αναρτήσεις μου έχουν αρχίσει να αραιώνουν.Όχι γιατί έκλεισε το σχολείο μας(μιας και εμείς τελειώνουμε στο τέλος του μήνα) αλλά γιατί ε,με τέτοιο καιρό δεν σου κάνει και πολύ όρεξη να ασχολείσαι με τον υπολογιστή.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα σας δείξω κάποια από αυτά που κάνουμε για να περνάμε ευχάριστα και δημιουργικά αυτές τις μέρες πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς...

Σε αυτή την ανάρτηση θα δείτε πώς φτιάξαμε τις προσκλήσεις για την καλοκαιρινή μας γιορτή αλλά και τις κάρτες μας με ευχές για ένα υπέροχο καλοκαίρι...(Οι προσκλήσεις και οι κάρτες φτιάχτηκαν από τις κυρίες.Τις δημιουργίες των παιδιών θα τις δείτε σε επόμενες αναρτήσεις).

ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ




ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΣ



Για τις περσινές μας καλοκαιρινές κάρτες κάντε κλικ εδώ...
Για πάνω από 300 ιδεές για καλοκαιρινές κάρτες κάντε κλικ εδώ...

6 σχόλια :

  1. Φαίη καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθεια σου σε κάτι.Μπορείς να μου πεις πως μπορώ να ανεβάσω ένα έγγραφο pdf στη σελίδα του σχολείου;.Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα και σε εσενα.Αν οταν λες σελιδα του σχολειου εννοεις ιστολογιο βαλε το pdf αρχειο σου στο pdf archive και μετα κανε copy paste το Link στη σελιδα του σχολειου.Ελπιζω να βοηθησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω από όλα έχει ο μπαξές.......Τώρα στο θέμα μας.Πολλά συγχαρητήρια!!!!! Φαίη μου! Πράγματι οι προσκλησεις και οι κάρτες σας πολύ εντυπωσιακές και φινετσάτες,με πολύ λεπτοδουλειά!!!! Μπράβο και του χρόνου με υγεία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστουμε πολυ Σταματικη...Προσπαθουμε να κανουμε οτι καλυτερο περναει απο το χερι μας...να ειμαστε καλα και με δουλεια για να ξαταφτιαξουμε ακομα καλυτερα του χρονου!!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...