Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ



Το πρώτο μας χριστουγεννιάτικο στολίδι για φέτος αρχίσαμε να το προετοιμάζουμε από χτες.Ήταν πολύ εύκολο για τα παιδιά.Αυτό που είχαν να κάνουν ήταν να βάψουν μια λευκή κόλλα Α4 με την τεχνική του πουαντιγισμού χρησιμοποιώντας τις γνωστές σε όλους μας μπατονέτες.








Αφού τα αφήσαμε μια μέρα να στεγνώσουν ανέλαβα δράση για να φτιάξω στολιδάκια που έχουν τις πινελιές των μικρών μας πάνω.(σαν μπαλίτσες δεν φαίνονται;)...Δέσαμε και μια κλωστή στην κορυφή του δέντρου και έτοιμα για στόλισμα τα δεντροστολιδάκια μας!!!







Το δίπλωμα και το κόψιμο έγινε από εμένα με τον τρόπο που δείχνουν οι εικόνες παρακάτω...







7 σχόλια :

  1. Μπράβο Φαίη καταπληκτικά τα Δεντράκια σας!!!!! την έχω κάνει την συγκεκριμένη κατασκευή,χαρά στο κουράγιο σου!!!!!! βεβαια το αποτέλεσμα είναι φοβερό!!!! Από τα ωραιότερα δεντράκια!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τ καλα σας λογια.μαρια μου οντως ημουν καθηλωμενη σε ενα καρεκλακι 4μισι ωρες για ν το κανω για 24 παιδια.ξεκινησα μονη μου και ευτυχως μετα βοηθησε μια κοπελα που εχουμε με συμβαση.τα διπλωνα εγω και τ τελικα τσακισματα στ φυλλα τα εκανε η κοπελα!!!παλι καλα γτ χωρις βοηθεια ακομα θα εφτιαχνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο φαίη...τελεια δουλειά....υπέροχα δεντρακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκπληκτικά........και με μπόλικη δουλίτσα, μπράβο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...